onsdag 17 februari 2010

I can see my home from here...

Herregud! Glädjen som satt kvar från Björn Ferrys guld igår försvann snabbt ikväll när Anja i 110 km/t bestämde sig för att gå över till nordisk kombination! Jäklar vilken vurpa! Skönt att blodet trots allt fortsätter pumpa runt i hennes kropp, var orolig där ett tag!

Sport dagen i övrigt då:
Fiasko.
Fiasko.
Fiasko.
Upphaussade skidåkare till höger och vänster. Visst kan man inte lägga skuld på tex Hanna Falk och Anna Olsson. MEN! Emil Jönsson hade man väl tro på....

Nog om fjollsporterna! I natt smäller det! Tyskland ska få stå till svars för allt jävelskap dom ställt till med: världskrigen, fula orangea mustacher, lederhosen och för att man i tyskland inte kan få räksallad och en pucko till wursten! Och som om inte det vore nog så leder dom ju medalj ligan oxå 3 guld 4 silver & 2 brons... mot våra 2 0 0!
Ska spela in matchen och kliva upp och se den före jobbet tänkte jag... trist med dessa tv tider! men men...

Har i dag varit på kurs hela dagen i Umeå och fått lära mig att det faktiskt är billigare för kunden att teckna ett abonnemang istället för att köpa ett kontant kort!!! Skriver inte detta som en reklamkampanj eller nått för jag har faktiskt hela tiden trott att man torskat på det men jag har haft fel förut (jo det är sant!), så från och med i morgon så ska det säljas abonnemang!


H.o.c.k.e.y Hockey!

0 kommentarer: