måndag 29 mars 2010

Lång vecka med trevligt avslut...

Har haft en riktigt lång vecka med mycket jobb. Det som är värt att rapportera om var att min bäste vän Jakob var på besök ifrån Ljusdal. Han kom direkt till jobbet inne i Skellefteå för att inhandla diverse ny elektronik, och så för att hämta mig såklart. Fredag kvällen blev ganska lugn, vi var alla lite trötta, Men vi drog i oss en varsin "Mexico Macka" som Jakob tatt med sig från Ljusdal. Nu kanske ni tycker att man inte kan köra en pizza så långt (56 mil), men jag kan lova att den är värd det! Bildbevis kommer imorgon"

Och Lördagen sen blev så tvärt imot som det bara går! Först en lång sväng på skotrarna som inkluderade två GROVA fastkörningar!. Till slut så kom vi fram till "skoterstugan" en timmrad stuga som skoterklubben sköter om, den ligger så långt in i skogen man kan komma ca 1,5 mil ifrån Burträsk.
Efter det så åkt vi hemåt och la oss på soffan nån timme och bara slappade. Framåt sex tiden, efter att vi fått i oss nån öl och ett rökt renhjärta och även insett att det inte blev något party på kvällen, så började vi med middagen. En stor fet oxfilé hade inhandlats och som avnjöts med en god sallad.

Sen kan man tro att kvällen var slut där...men icke! För att göra en lååååång historia kort så kan man säga att vi pratade gamla minnen och även lite om sommarens bröllop fram till halv sex på morgonen.

Så nu sitter jag här hemma igen... med lite härlig feber, Jobb i morgon...? Tveksamt!

Sov gött!

0 kommentarer: